אם אין גישה לאפליקציה
שלחו הודעה מהכתובת המשויכת לחשבון אל support@reeceapp.com. נושא ההודעה: “Reece account deletion request”. זהו מסלול חיצוני תקף לבקשת מחיקה ואינו דורש התקנה מחדש של האפליקציה.
מה יימחק
- חשבון Reece או פרופיל האורח ורשומת האימות.
- רשומות הוצאות מסונכרנות המשויכות לחשבון.
- תמונות קבלות וקבצים שהועלו.
- מידע נוסף המשויך לחשבון שאין חובה חוקית לשמור.
מה עשוי להישמר
מידע מוגבל עשוי להישמר כאשר הדבר נדרש לציות לדין, אבטחה, מניעת הונאה או יישוב מחלוקות. מידע שנמחק עשוי להישאר זמנית בגיבויים מוצפנים עד להשלמת מחזור הגיבוי הרגיל.
מזהה התקנה של Firebase המשמש את Remote Config אינו תלוי בחשבון Reece ועשוי להישמר בהתאם לכללי השמירה של Firebase. אם השתמשתם בזיהוי קבלות באמצעות AI, תוכן בקשות ותשובות שבשליטת OpenAI עשוי להישאר ביומני ניטור שימוש לרעה עד 30 ימים, אלא אם OpenAI אישרה והגדירה עבור Reece מצב שמחריג שמירת תוכן. מחיקת חשבון Reece אינה יכולה למחוק מיד רשומות אלה שבשליטת הספקים.
לפני שליחת הבקשה
- ייצאו מידע שתרצו לשמור.
- שמרו קבלות מקור הנדרשות למס, אחריות או החזר.
- אם יש לכם מנוי App Store פעיל ואינכם רוצים שיתחדש, בטלו אותו בהגדרות המינויים של חשבון Apple לפני או אחרי מחיקת חשבון Reece. מחיקת החשבון או האפליקציה אינה מבטלת את המנוי ואינה מוחקת רשומות רכישה שבשליטת Apple.
אימות וזמן טיפול
ייתכן שנבקש אימות מוגבל לצורך הגנת החשבון. אנו שואפים להשלים בקשה מאומתת בתוך 30 ימים, אלא אם הדין או מורכבות טכנית דורשים זמן נוסף; במקרה מתאים נסביר את העיכוב.